Nampaknya ini menarik sekali, jika katun ini dibuat pakaian. Pasalnya kita tidak perlu mencuci pakaian dengan detergent dan lain sebagainya.Katun ini bisa bersih dengan sendirinya dengan hanya dijemur dan terkena sinar matahari.

Ini merupakan hasil karya cipta peneliti China bernama Mingce Long dan Deyong Wu yang menciptakan sebuah lapisan tambahan (coating) dengan menggunakan bahan campuran titanium dioxide dan nitrogen, yang tak perlu mencuci pakaian dan cukup dijemur saja.

Tapi yang perlu diperhatikan dan berhati – hati bahwa Titanium Dioxide bisa membahayakan kesehatan manusia.


gizmag

2 comments:

  1. penemuan hebat. sepertinya masih perlu dikaji lebih lanjut sebelum dipublikasikan kepada khalayak umum.

    ReplyDelete
  2. Om man talar om hönständerna, är fake audemars piguet inte varje sällsynt vintageklocka en som finns i det som redan förstås fake panerai vara den allmänna panteonet för vintage Rolexes. Vissa är så sällsynta att de fake hublot trotsar till och med själva historien. Så fake seiko är fallet med denna märkliga kronograf, som är en av endast två offentligt kända existerande fake patek philippe referenser till dess ilk: en härlig "pre-Daytona" -referens från 1963 byggd för den amerikanska marknaden, kännetecknad av fake rolex dess silver sunburst urtavla med en ljusblå cirkulär pulsometerskala som omger sitt centrum och halverar rolex replica var och en av kronografregistren. Genom att överbrygga klyftan mellan konsthistoria rolex kopia från mitten av århundradet och den avslappnade moderniteten i sporten, är det samtidigt svalt och pyntigt på ett replika klockor sätt som de mest "kända" Rolexerna inte är, vilket kanske är anledningen till att vi aldrig såg mer av dessa klockor kopior referenser igen. Det gör definitivt en lång för de dagar då det mäktigaste rolex kopior namnet i Genève var lite mer experimentellt. Men för tillfället kommer detta imponerande välbevarade exemplar att göra.
    High-end fashion classic replica watches, worth collecting.www.vipwatches.co

    ReplyDelete

 
Top